Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Κάτω απ' το Δέντρο...

... βρήκα βιβλιοδώρα και γι' άλλους...

Τα καλώδια:


Τον doctor :


τη L’Enfant de la Haute Mer:

6 σχόλια:

Σταυρούλα είπε...

Σας ευχαριστώ θερμά. Θα το αναζητήσω το Σαβ/κο στα βιβλιοπωλεία του κέντρου.
Βρήκα και αυτό
το εξαιρετικό βίντεο μιας θαυμαστής μπλόγκερ, της Καπετάνισσας, και ενθουσιάστηκα. :)

Καλές γιορτές να έχετε. :)

συκοφάγος είπε...

Εκ μέρους ολοκληρης της αναρχης φωλιάς των Κελαηδισμάτων ευχαριστω από την καρδιά μου. Ειδικά εις εκ των συντρόφων μου θα το ξεκοκκαλίσει και μετά τους υπόλοιπους θα μας πάει σε Γραπτες Εξετάσεις!

Φυσικά, θειε βιβλιοθηκαριε, να ξερεις πως ειμαι το πιο παραπονιαρικο βλογανήψι και λιγουρεύομαι ήδη ΚΑΙ τις "Τρεις Ερωτήσεις" ΚΑΙ τα "Χειρογραφα Του Φθινοπώρου" [τα υπόλοιπα τα εχω, αλλιώς θα εσκαγα εντελώς].

Το βραδυ που θα κοιμουνται τα ξαδέλφια μου θα πηγαινω αχνοπατώντας να ξεφυλλίζω τα βιβλία τους!!

...........

Από καρδιας ευχομαι καλες γιορτές σε σένα και την μεγάλη σου πια οικογενεια!

Να εισαι καλα.

L'Enfant de la Haute Mer είπε...

ευχαριστώ γι'αυτό που μου διαλέξατε,
δεν το περίμενα,
με συγκινείτε..
τρέχω να το πάρω ..

Γιώργος Κατσαμάκης είπε...

Λοιπόν...
πολλά με έχουν πει: βιβλιοθηκάριο, βιβλιοθηκονόμο, επίστήμονα της πληροφόρησης, αλλά "θείε βιβλιοθηκάριε" δεν θα το αντέξω, κυρίως γιατί το επόμενο είναι το "παππού". Εκτός βέβαια αν συκοφάγε εννοείς "θεϊκός", οπότε εντάξει σεμνά-σεμνά συμφωνούμε. Ρενάτα νοιώθω υπερβολικά άβολα με τους πληθυντικούς αριθμούς. Enfant μην αργείς, τα παραμύθια λένε πάντα τις αλήθειες.

Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να σας διαβάζω. Και επειδή δεν διαβάζω μόνο.. μπλογκ, σας έδεσα με βιβλία που διάβασα τα τελευταίο καιρό και μου ταιριάζουν με το ύφος της γραφής σας. Ούτως ή άλλως αξίζουν να διαβαστούν και σας τα προτείνω. Συκοφάγε για μένα ο Εντσενσμπέργκερ ήταν έκπληξη...

Εύχομαι ειλικρινά να συναντιέστε που και που με τα όνειρά σας

Yannis Tsal είπε...

Ευχαριστώ κι εγώ για το δώρο το οποίο βέβαια μπαίνει δικαιωματικά στα "προσεχώς", παρά το γεγονός ότι η... επετηρίδα μεγαλώνει ανησυχητικά!

Γιώργος Κατσαμάκης είπε...

με ένα "σπρωξιματάκι" ελληνικό σε παρακαλώ να το ανεβάσεις στην επετηρίδα. Είναι έκπληξη η σύνθεση αυτού του βιβλίου. Έχω γράψει και εδώ( http://vivliothekarios.blogspot.com/2009/03/blog-post_06.html )γι' αυτό.